пятница, 24 июня 2016 г.

як вилiкувати грибок на ногах,грибок нiгтiв

Грибок на нiгтях?
 
Взяти 200-грамову баночку з-під майонезу, налити в неї оцтової есенції і опустити туди яйце. Поставити в темне місце, поки не розчиниться яйце (плівку від нього потрібно викинути). Злити все в пляшечку і мазь готова. Мазати потрібно вранці і ввечері. Дуже швидко вилікувала нею грибки на руках і ногах (нігті). Для профілактики мажу цією маззю постійно.Як позбавиться від грибка нігтів? Грибок мене мучив давно, нічого не допомагало, я вже почала соромитися своїх ніг. І тут по телевізору дізналася, що є настій від грибка нігтів.


Спосіб застосування: 1 чайну ложку суміші заварити склянкою окропу. Настояти 30 хвилин. Пити, починаючи з чверті склянки вранці натщесерце, поступово збільшуючи до склянки (можна дрібно протягом дня). Про сам настій більш докладно написано тут ...Чому лікарі радять крем від грибка? Мало хто усвідомлює, що грибок на ногах призводить до важких захворювань організму в цілому. Якщо запустити його або неправильно вилікувати, то потім лікування обійдеться нам дуже дорого або взагалі доведеться мучиться від цього грибка все життя. Ми багато чого не знаємо, прочитайте статтю доктора Мясникова "Яку небезпеку несе в собі захворювання і як від нього позбутися?" і багато що стане зрозуміло.Грибок на руці і на ногах був більше 15 років. Єдиний засіб, який допоміг позбавитися від цієї зарази за три дні - 70 відсоткова оцтова кислота. Напарив руку і ноги в гарячій, дуже гарячій воді, в перебігу від 40 хвилин до години. При цьому постійно доливав гарячу воду. Насухо витер руку і ноги, після чого рясно помазав заражені грибком місця оцтовою кислотою 70-відсотковою. На третій день вся уражена шкіра обсипалася і грибок зник. Два рази цю процедуру повторював на руці, обрізавши всі уражені нігті до цієї процедури.Добре промити ноги обстригти нігті обточити наскільки можна закопувати йод поки не перестане вбирати робити це краще в вихідний вранці пече моторошно як терпіння скінчитися опустити ноги в тазик з водою однаГрибок на нігтях рук. Зваріть міцну каву і кілька разів занурте руки в його настій, але не треба збовтувати осад. Це засіб лікує також грибок на ногах, знімає болі в ступнях і кісточках і допомагає позбавитися від товстої, відшаровується шкіри на п'ятах. При повторенні процедури кілька вечорів поспіль грибок повністю зникає, шкіра стає гладкою, і проходять болю. (Ванга)
  
Прекрасно допомагає і таке старовинне народне засіб: візьміть свіже куряче яйце і покладіть в стакан так, щоб воно не стикалося із стінками, і вливайте оцтову есенцію, поки вона повністю не покриє яйце. Поставте в темне місце і дайте постояти до повного розчинення шкаралупи. Потім зніміть з яйця, що залишилася плівку і викиньте її. Додайте в суміш (есенції з яйцем) чайну ложку вершкового масла і розітріть до отримання однорідної маси. Потім гарненько распарьте нігті, витріть їх насухо. Нанесіть приготовлену мазь на складений в 4 шари шматочок марлі і прикладіть до хворого нігтя. Оберніть зверху целофаном і закріпіть бинтом. Коли ніготь розм'якшиться і підніметься, тут же зріжте уражену ділянку. Повторюйте процедуру, поки грибок не зникне.
 
Для лікування грибка нігтів на ногах використовувала метронідазол. Товкла таблетку в порошок, додавала трохи води, щоб вийшла кашка, прикладала до нігтя на ніч. Вже на четвертий день уражена частина нігтя починає фарбували.
  
Грибок нігтів лікується звичайним хроном, пропущеним через м'ясорубку або терку, якщо немає свіжого, то і магазинний підійде. Процес не швидкий (до повного відростання нового нігтя), але зате виходять коріння грибка, ніготь повністю виліковується. Підстригти ніготь, накласти чайну ложку хрону і забинтувати на ніч. Так після кожної стрижки нігтя.
 
 
Ванга за грибок відповідає. ... Треба гарненько розпарити ногу в содовому розчині (столова ложка соди на три літри води), після чого змастити пальці маслом чистотілу (продається в аптеці). Я змочувала оліїстим розчином не великий шматочок вати, прикладала її на пальчик онука, закріплювала пластиром і надягала на ногу шерстяну шкарпетку. Через 20 хвилин пов'язку знімала. У день її потрібно наклеїти не менш як два рази. В онука грибок пройшов через місяць, а ось його однокласник, у того грибок був між пальців, вилікувався і того швидше.
  
Грибок на ногах вилікувала так - в баночку ємністю 150 гр в наступній послідовності -яйцо +30 гр води -Добре збовтати і додати оцтову кислоту 30 гр збовтати - через день можна намазувати ноги.Гриб до нігтя (доктор Попов П.А.). У літніх людей нерідко буває потовщення нігтів на ногах. Такі нігті важко підстригати. Сьогодні я дам пораду на цей випадок. Допоможе чайний гриб. Відріжте шматочок цього гриба і прикладіть його на ніч до потовщеннянігтів. Забинтуйте це місце або заклейте його лейкопластирем. До ранку ніготь стане м'яким. Якщо цю процедуру повторювати періодично, результат не змусить себе чекати: нігті покращаться. Вони стануть тонкими і здоровими.
  
Хлопці, протягом 2 років грибок ріс на нігтях ніг, де підчепила не помню.Билі вражені всі 5 пальців (в тій чи іншій мірі). Це про плохом.Теперь про хороше: спробував рецепт написаний вище (куряче яйце і оцтова есенція). Мажемо, з дружиною (вона мені), вже месяц.Результат: уражені нігті почали відшаровуватися і злазити, вже з'явилися маленькі кінчики здорових нігтів))). Робимо ось що: вранці, перед роботою, йду в душ і мою ноги з милом, потім вона пилою спилює уражені ділянки нігтів і маже оцтовою есенцією (звичайної ватною паличкою). Увечері таж сама процедура.Я думаю тут головне регулярность.Не пропускати жодного дня.Результатом поки дуже доволен.Как відросте нове нігті обов'язково отпішусь.Пробуйте.07.08.15.
  
Якщо ж нігті уражені несильно, спробуйте покривати їх спеціальними лаками - батрофеном або лоцерілом. Хороші результати дає застосування олії чайного дерева ', два рази на день змащуйте їм все нігті. Курс лікування - 3 місяці.Один до одного масло рослинне і оцет 70% і кожен день, вранці і на ніч змащувати. Оцет вбиває грибок, масло допомагає глибоко проникнути. Раз в тиждень розпарити ноги, акуратно обрізав, і далі мазати. а решта припарки все дурниця! ГОЛОВНЕ, не припиняти! Місяць, півтора і все !!!
  
Грибок на нiгтях?


Якщо грибок тільки починає хід по вашим ногам гниття між пальчиків - просто добре протріть йодом. Влітку ходите по росі, взимку тримайте ноги в сніговий воді і не мийте на ніч ноги з милом, а просто холодною водою, якщо нігті болять то знову йод дивіться вище.
   
На ніч натерти всі ділянки тіла де є плями борною кислотою, прямо порошком, не змиваючи лягти спати, вранці змити, все ви здорові, в крайньому випадку повторіть
  
Грибкові захворювання прекрасно лікує мандариновий сік, яким змащують чисті ноги щодня.
  
Молочай впорається з грибком ... хочу поділитися досвідом в лікуванні мікозу. Моя подруга придбала цю хворобу, як я підозрюю, в сауні, яку з завидною постійністю відвідувала. Подружка довго приховувала свою недугу, а коли почався сильний свербіж стопи і вже були вражені нігтьові пластини, злякалася не на жарт і побігла до лікаря. Але від медикаментозного лікування, хоч і настало полегшення, захворіли печінку, шлунок, нирки, які раніше не турбували. Ось тоді подруга звернулася до мене, і я запропонувала їй прекрасний народний спосіб позбавлення від грибка. Змішала в рівних частинах сік часнику і 90% -ного спирту, додала 1/2 склянки дистильованої води. Цією сумішшю подруга змащувала на ніч хворі місця щодня. Через тиждень хвороба відступила.
  
Залийте пучок трави молочаю (застосовно все рослина) 2-3 літрами окропу, настоюйте 2 години, укутавши в теплу ковдру. Тримайте ноги в гарячому (толерантному для ніг) настої 30-40 хвилин. Робіть ці ножні ванни кожні два дні, очищаючи потім уражені місця від шелушащихся корок.
  
Розітріть пучок м'яти перцевої зі столовою ложкою кухонної солі. Прикладіть суміш до уражених місць на годину, зафіксуйте пов'язкою. Процедуру повторюйте до повного лікування.

 Грибок на пальцях нігГРИБОК на ногах не любить кислого, тому для успішної боротьби з ним народна медицина рекомендує мити ноги оцтом, прати панчохи і шкарпетки в воді з додаванням оцту і протирати оцтом взуття.

    
Я поборов грибок. В одній з газет я прочитав рада бабусі про те, як можна вилікувати грибок на ногах. Мені він допоміг, тому і хочу поділитися з іншими людьми. Грибок у мене був у вигляді маленьких рідких бульбашок, які лопалися і свербіли. Мазі і ліки не допомагали, і я змирився з цим. А рецепт простий: замовляєте в аптеці 35 відсоткову саліцилову мазь. Намазуєте ноги і на кожну ногу одягаєте поліетиленовий пакет, потім шкарпетки, носите все це до вечора. Намазуєте ввечері повторно і залишаєте на ніч. Вранці ця процедура повторюється. І так робити протягом тижня.

    
Руки при намазування ніг одночасно змащуйте, але пакетів не надягайте, мазь не змивати. Через три дні шкіра на ногах і руках почне біліти і злазити клаптиками, але болю не буде. От і все. Тепер у мене ноги і руки чисті, а п'яти без тріщин і м'які як у дитини. Бажаю людям вилікуватися від цієї хвороби.
     

    
Покладіть часник на грибок. Хочу поділитися своїм досвідом лікування грибка на нігтях. Років вісім тому у мене з'явився грибок на середніх пальцях обох рук. Коли я звернулася до лікаря, нігті вже зійшли, шкіра на їх місці була покрита чорними точками - вид жахливий. Але доктор, дізнавшись, що у мене діабет, сказав, що нігті більше ніколи не виростуть. Я навіть не стала купувати ліки, які лікар виписав. Загалом, вирішила лікуватися сама. Взяла зубчик часнику середнього розміру, очистила його і ретельно розжувала. Потім всю масу виплюнула на шматочок бинта і доклала до хворого нігтя (весь суглоб пальця повинен бути накритий). Закріпила пов'язку, обернула целофановим пакетом і зверху наділу напальчнік. Компрес тримала всю ніч. Перші три дні біль була нестерпна, смикало так, як при сильному нариві. Робила пов'язки щодня, до тих пір, поки не виросли нові нігті.

    
• Ступні занурте в прохолодну воду, в якій розчиніть по столовій ложці харчової соди і солі. Потім промийте ноги чистою водою.

    
Армійські рецепти. Нехай і мій рецепт від грибка поповнить вашу скарбничку народної мудрості. Я сам кадровий військовий і з грибком знайомий не з чуток, знаєте, казарма, стрільбища, навчання. Інший раз немає можливості душ прийняти, а що вже говорити про гігієну ніг. Загалом, коли у мене все пальці на нозі паршею вкрилися, тут я і взявся за лікування. Наша частина знаходилася неподалік від села. Там я купував молоко в однієї бабусі, вона і порадила мені та кой рецепт: потрібно відірвати шматочок чайного гриба і прикласти його до нігтя, зверху накрити тонким целофаном і перебинтувати чистою ганчіркою або марлею. Вранці ніготь треба зсередини почистити заточеною сірником, зайве зрізати, промити палець в розчині марганцівки і надіти чисті шкарпетки. Взагалі шкарпетки міняйте якомога частіше і ноги мити не забувайте.
     

    
Цілющі сльози Жерделі. Мій син прийшов з армії з «подарунком». У нього за час служби з'явився на підошвах ніг і на нігтях грибок. Перепробували всі засоби. А тут сусідка моя сказала: «Що ти все метаєшся та метаєшся. Он візьми смолу зі стовбура дикого абрикоса (у нас на Кубані їх звуть Жерделі) і зроби цілющий настій ». Назбирала столову ложку смоли, залила склянкою горілки. Дала настоятися три дні. Перед вживанням гарненько збовтала суміш. Змащувала нею нігті на ногах сина протягом місяця.

    
Хворі нігті через тиждень син відрізав, а нові росли вже здорові. Та й лікар підтвердив, що хвороба відступила. І ще хочу сказати, що смолу дерева можна замінити нерафінованою соняшниковою олією, але обов'язково старим пожовклим і згустив.
       



. Невелику ганчірочку змочити натуральним яблучним оцтом або кислим чайним грибом, трохи віджати, загорнути ганчірочкою всі пальці, надіти целофановий пакет, зверху одягнути носок і лягти спати. Вранці підстригти нігті і вимити ноги. Іноді достатньо однієї процедури.

    
Грибок на ногах. Зі своєю недугою я звернувся в поліклініку за допомогою. Там мені поставили відповідний діагноз і виписали якісь отрутохімікати, що знищують названих паразитів. Лікувався я наполегливо і досить довго, але виявив, що подібні методи лікування належного ефекту не дають. Крім того, отрутохімікати вільно всмоктуються в кров і отруюють організм, завдаючи шкоди життєво важливим органам. З огляду на ці обставини, я категорично відмовився від послуг медицини і зайнявся вивченням названого недуги. Було зрозуміло, що грибками люди заражаються від хворих. Грибки проживають всередині клітин, бурхливо розвиваються і агресивно розширюють «свої володіння». На ногах з'являються тріщини та свербіж. Стало зрозуміло, що треба займатися не умертвіння грибків, а очищати ноги від хворих, напханих грибками клітин. Для цього я розробив належний метод і остаточно позбувся від цієї недуги. Ось уже понад 10 років не знаю, що це таке. Для лікування не потрібні ні медпрацівники, ні медичні препарати.

    
У домашніх умовах можна позбутися від грибків наступним чином. Необхідно запастися господарським милом, жорсткої одежної щіткою і для поліпшення стану шкіри кремом для ніг. Механізм видалення хворих, заражених, ослаблених клітин такий: щітка сильно намилюється, після чого треба протягом п'яти хвилин (не менше) посилено розтирати заражені і прилеглі до них ділянки тіла. Розтираються і тріщини, які зазвичай утворюються між пальцями, незважаючи на болі, при цьому виникають. Шкоди від цього ніякого немає. Відбувається процес посиленого очищення хворих ділянок тіла від паразитів. Потім під проточною водою щіткою змивають мило.

Комментариев нет:

Отправить комментарий