Яблучний - джерело заліза, підвищує гемоглобін, покращує роботу органів дихання
Апельсиновий -вітамін С необхідний для профілактики та лікування застуд і авітамінозу, підвищує тонус, позбавляє втоми, зміцнює судини
Буряковий - стимулює кровотворення, І високий уміст маг- і нію сприяє нормалізації діяльності нервової системи
Ананасовий -джерело унікальної речовини - бромелайну: природного спалювача жиру, сприяє омолодженню організму.
Гарбузовий -очищує організм, покращує роботу органів травлення, корисний при серцево-судинних недугах.
Моркв'яний -джерело вітамінів А, В, С, Е та К, посилює опірність організму до інфекцій, покращує травлення та зір.
Томатний - багатий на аскорбінову кислоту, залізо та каротин, кориснийпри захворюванні органів травлення.
Виноградний -поліпшує обмін речовин, його використовують для схуднення, сприяє кровотворенню, очищує печінку.
Комментариев нет:
Отправить комментарий