Його застосовують від будь-якого грипу без найменших побічних дій. Наші пращури ці диво-ліки продавали пудами за кордон. Я сам уже більше як 15 років не хворію на грип. Востаннє, коли хворів, то цим виліку- вався - за три доби вже мені стало краще, а тепер користуюся цим ди-во-продуктом як вакциною. Бджолиний забрус - кришечки, якими бджоли запечатують мед. Тільки він має бути зібраний спеціальною виделкою бджоляра, зробленою зі швейних голок. Забрус, зібраний но- жем чи розігрітим дротом, не підходить, там дуже багато звичайного воску, а потрібні самі лише кришечки і мед, що під ними зібрався. У забрусі, зібраному виделкою, найбільше лізициму, який активізує імунну систему. Жувати забрус треба як звичайну жуйку, перед уживанням їжі, не менш як 10-15 хвилин. Разова доза для дорослого - столова ложка. Забрус позбавляє нежитю, кашлю, ангіни, застуди, грипу, зубного, головного болю, знижує температуру, відновлює голос, усуває нариви, швидко загоює рани, а ще допомагає проти запалення бронхів і легенів, тільки потрібно ще додати до лікування настойку прополісу.
Коли наближається епідемія грипу, слід жувати його три дні підряд перед уживанням їжі тричі на день (перед сніданком, обідом, вечерею). Дуже корисний забрус навіть немовлятам, яких не годують материнським молоком, внаслідок чого в них дуже слабкий імунітет. їм дають смоктати забрус у чистій пропрасованій хустинці, зав'язаній у вигляді пустушки.
А тепер - про головне. Якщо ви підхопили грип, то зникає апетит, з'являється кашель, підвищується температура. Забрус треба жувати навіть через силу, точно за графіком - три дні, але для кожного він індивідуальний. Графік має збігатися з вашими годинами вживання їжі. Наприклад, перший день: перед сніданком (8.00) - столова ложка; перед обідом (12.00) - столова ложка; перед вечерею - двічі (о 18.00 і через півгодини, 18.30 по столовій ложці). Другий день: перед сніданком (8.00) - столова ложка; перед обідом (12.00) - столова ложка; перед вечерею - тричі кожні півгодини (о 18.00, 18.30 і 19.00 по столовій ложці). Третій день: перед сніданком (8.00) - столова ложка; перед обідом (12.00) - столова ложка; перед вечерею - 4 рази через півгодини о 18.00, 18.30, 19.00 19.30 по столовій ложці.
Дякую за статтю, дуже цікаво. Дещо я вже читала про забрус: http://sviymed.com/ukr/tovary/zabrus , а багато что не знала. Звичайно про користь бджолиних продуктів можна не сумніватися, це мабудь знає кожен. Головне, щоб не було аллергії.
ОтветитьУдалить