воскресенье, 23 января 2011 г.

Лікуємося бджолиним забрусом


 Його застосовують від будь-якого грипу без найменших побічних дій.  Наші пращури ці диво-ліки продава­ли пудами за кордон. Я сам уже бі­льше як 15 років не хворію на грип. Востаннє, коли хворів, то цим виліку- вався - за три доби вже мені стало  краще, а тепер користуюся цим ди-во-продуктом як вакциною.  Бджолиний забрус - кришечки, якими  бджоли запечатують мед. Тільки він  має бути зібраний спеціальною виделкою бджоляра, зробленою зі  швейних голок. Забрус, зібраний но- жем чи розігрітим дротом, не підхо­дить, там дуже багато звичайного  воску, а потрібні самі лише кришечки  і мед, що під ними зібрався.  У забрусі, зібраному виделкою, най­більше лізициму, який активізує імунну систему. Жувати забрус треба як звичайну жуйку, перед уживанням їжі, не менш як 10-15 хвилин. Ра­зова доза для дорослого - столова ложка. Забрус позбавляє нежитю, кашлю, ангіни, застуди, грипу, зубного, головного болю, знижує темпе­ратуру, відновлює голос, усуває нариви, швидко загоює рани, а ще допомагає проти запалення бронхів і легенів, тільки потрібно ще дода­ти до лікування настойку прополісу.
Коли наближається епідемія грипу, слід жувати його три дні підряд перед уживанням їжі тричі на день (перед сніданком, обідом, вече­рею). Дуже корисний забрус навіть немовлятам, яких не годують мате­ринським молоком, внаслідок чого в них дуже слабкий імунітет. їм да­ють смоктати забрус у чистій пропрасованій хустинці, зав'язаній у ви­гляді пустушки.
А тепер - про головне. Якщо ви підхопили грип, то зникає апетит, з'являється кашель, підвищується температура. Забрус треба жувати навіть через силу, точно за графіком - три дні, але для кожного він ін­дивідуальний. Графік має збігатися з вашими годинами вживання їжі. Наприклад, перший день: перед сніданком (8.00) - столова ложка; пе­ред обідом (12.00) - столова ложка; перед вечерею - двічі (о 18.00 і через півгодини, 18.30 по столовій ложці). Другий день: перед сні­данком (8.00) - столова ложка; перед обідом (12.00) - столова ложка; перед вечерею - тричі кожні півгодини (о 18.00, 18.30 і 19.00 по столо­вій ложці). Третій день: перед сніданком (8.00) - столова ложка; перед обідом (12.00) - столова ложка; перед вечерею - 4 рази через півгоди­ни о 18.00, 18.30, 19.00 19.30 по столовій ложці.

1 комментарий:

  1. Дякую за статтю, дуже цікаво. Дещо я вже читала про забрус: http://sviymed.com/ukr/tovary/zabrus , а багато что не знала. Звичайно про користь бджолиних продуктів можна не сумніватися, це мабудь знає кожен. Головне, щоб не було аллергії.

    ОтветитьУдалить