воскресенье, 23 января 2011 г.

Поради для зимових відпочивальників


Активний відпочинок корисний і для здоров'я, і для краси! Щоб добре почуватися і мати гарний колір обличчя, не засиджуйтеся довго вдома, а разом з дітьми покатайтеся на ковзанах, вийдіть всією родиною на лижну прогулянку до лісу або в парк (звісно, якщо природа змилосердиться й до нас таки завітає зима).
Збираючись на вулицю, одягайтеся так, щоб можна було віль­но рухатися. Не загортайте обличчя шарфом, щоб не викликати подразнення шкіри. Не забувайте наносити на губи гігієнічну помаду або "спеціальний" бальзам. За півгодини до виходу зма­щуйте обличчя захисним кремом. Добре, якщо він містить гліце­рин, рапсову олію. Ці речовини утворюють на поверхні шкіри плівку, яка захистить її від холоду й сирості.
Якщо на холоді червоніє ніс, значить, судини надто чутливі до холоду. У холодну пору потрібно загартовувати судини: по­чергово вмивайтеся теплою і холодною водою (закінчуйте холо­дною). Для зміцнення судин приймайте вітамін С і аскорутин.
Обов'язково одягайте шапку, низька температура і холодний вітер негативно впливають на волосяні фолікули. Порушується їх кровообіг, що може спричинити випадіння волосся.
Захистити очі від сліпучого сонця, колючого вітру і навіть від морозу допоможуть сонцезахисні окуляри.
Якщо після прогулянки шкіра навколо очей подразнена і почи­нає лущитися, після зняття макіяжу нанесіть крем, призначений для догляду за ніжною шкірою навколо очей. Ця зона позбав­лена сальних залоз, тому завжди потребує зволоження і жив­лення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий