воскресенье, 23 января 2011 г.

ФІТОлікування ПРИ ОСТЕОХОНДРОЗІ


Пити риб'ячий жир по 1 чайній ложці вра­нці   натще   і   ввечері, цей засіб відмінно від­новлює хрящі. Курс не обмежений.
* Сирий сік з кульба-           би, отриманий з листя           і коренів - 1 частина,
сік з моркви і листя ріпи - по 2 частини. Пити по 1 ст. ложці З рази на день до їжі. Курс - три місяці.
*  1 ст. ложку подріб­неного кореня лопуха відварити 10 хвилин у 400  мл  води, додати
по 1 ст. ложці трави материнки і чебрецю, зняти з вогню, насто­яти 3 години. Випити за три прийоми за 20 хвилин до їжі або через 2-3 години після їжі і на ніч. Курс - до трьох місяців.
Корені і листя селери пропустити через м'ясорубку (1 кг), додати 0,5 кг меду, вичавити сік із двох лимонів, усе переміша­ти. Приймати по 1 ст. ложці 3 рази на день за ЗО хвилин до їжі. Ужити всі ліки. Відбувається очищення організму.
Сухий корінь оману (50 г) проварити в 1 л води ЗО хвилин, настояти годину, процідити, додати сік із двох лимонів. Бальзам гіркий, тому пити його по 100 г з медом (1 ч. ложка) 2 рази на день за ЗО хвилин до їжі. Курс - місяць, 10 днів перерви.
* Листя і квіти топінамбура подрібнити. З ст. ложки суміші за­варити в термосі 1 л окропу, настояти 20 хвилин. Пити як чай з медом без обмежень.
* Настій ялинових шишок. Увечері покласти шишку в склянку з окропом, вранці натще випити півсклянки, шишку викинути, а другу половину випити наступного ранку. Курс - місяць.
* 0,5 склянки натертого хрону, соки - буряковий і морквяний по 1 склянці, мед - 1 склянка. Усі компоненти змішати, залити 1 л горілки, настояти 2 тижні у закритому посуді. Пити по 1 ст. ложці З рази на день за ЗО хвилин до їжі.
Листя брусниці звичайної, корінь селери пахучої (подрібне­ної"), меліси лікарської, череди трироздільної, корінь шипшини коричної - по 2 ст. ложки, горця зміїного - 1 ст. ложка. 6 ст. ло­жок подрібненого збору настояти годину у 800 мл окропу у тер­мосі. Пити по 50 мл 4 рази на день за ЗО хвилин до їжі. Чи 6 ст. ложок збору залити 500 мл 70-процентного спирту, настояти 10 днів, пити по 25 крапель з 1 ст. ложкою води 4 рази на день до їжі. Курс - місяць, 1 місяць перерви і повторити. Допомагає при важкому плині остеохондрозу й обмінному поліартриті. Одноча­сно робити масаж з настойкою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий