воскресенье, 23 января 2011 г.

Про корисні властивості каш,каші як джерело корисних речовин




Гречана каша

Найбільше вітамінів групи В, а також мікроелементів - залі­за, калію, кальцію та магнію. Сприяє здоров'ю шкіри, волосся, кісток та нігтів



Вівсянка

Низькокалорійна, нормалізує рівень холестерину в крові, покращує роботу мозку, має заспокійливу дію

Манна каша

Найкраще засвоюється, :швидко вариться
Найменше вітамінів і мікро-елементів порівняно з іншими кашами

Пшоняна каша

Насичена залізом, фтором,  кремнієм, марганцем і міддю,
сприяє здоров'ю шкіри і зубів . Своєрідний смак

Рисова каша

Великий вміст вітамінів групи В та Е, мікроелементів - заліза, цинку, калію, магнію
Найкориснішим є лише корич­нневий рис, на якому залиша­ється висівкова оболонка

Перлова каша

"Каша для спортсменів" має вдвічі більше фосфору ніж інші злаки, що сприяє розвитку м'язів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий