воскресенье, 23 января 2011 г.

Лікування шлунку,лікування гастриту


Подрібнене насіння льону застосовують при виразці шлунка, при катарі та хронічних закрепах. Лікувальний настій готують так: 1-2 чайні ложки слід ретельно розтовкти, залити склянкою окропу, настоювати 2-3 години і випити теплим на ніч.
Перемішати по 10 г квіток ромашки аптеч­ної, плодів фенхелю, коренів алтеї, пирію та солодцю. Залити 2 чайні ложки суміші склян­кою окропу, настояти, закутавши, процідити. Лікування - як вказано в попередньому реце­пті.

Хворим на виразку шлунка корисно без об­межень (адже суничний сезон короткий) спо­живати ці ягоди. Вони сприяють швидкому загоєнню виразки, та й загалом поліпшують роботу шлунково-кишкового тракту.
Так само корисно пити без обмежень сві­жий сік чорної смородини.

* Тим, хто вирощує картоплю червоних сор­тів, також варто іти по ліки не до аптеки, а на город. Хронічний гастрит, виразкову хворобу шлунка з підвищеною кислотністю допоможе подолати підігрітий картопляний сік. Прийма­ти по півсклянки 3-4 рази на день.

* Та найкращим городнім лікарем захворю­вань шлунка у народній медицині вважається капуста. Свіжий сік листя за умови регуляр­ного прийому виліковує хронічні гастрити і виразку краще за всі медпрепарати. Аби при­готувати  ліки,  скористайтеся  соковижимал­кою і профільтруйте сік. Приймайте 3-5 разів на день перед уживанням їжі по півсклянки, злегка підігрівши.



Комментариев нет:

Отправить комментарий